Huqiu's Invest in New Project: New Film Production Base

Matou te fiafia lava e faʻasalalau atu o Huqiu Imaging o loʻo faʻatautaia se galuega faʻafaigaluega ma faufale: o le faʻavaeina o se nofoaga fou o le gaosiga o ata.O lenei galuega mata'utia o lo'o fa'amamafaina ai la matou tautinoga i mea fou, fa'aauau, ma le ta'ita'iga i le gaosiga o ata tifaga faafoma'i.
O le nofoaga fou o le gaosiga o le a nofoia 32,140 sikuea mita, faʻatasi ai ma le fale o le 34,800 sikuea mita.O lenei fale tele ua mamanuina e faʻaleleia atili ai a tatou gaosiga gafatia ma faʻafetaui le faʻatupulaia o manaʻoga mo ata faʻafomaʻi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo.
Matou te faʻamoemoe o le a faʻaogaina le faʻavae fou o le gaosiga i le afa lona lua o le 2024. A maeʻa, o le a avea ma fale gaosi ata tifaga sili ona tele i Saina.O lenei fa'atuputeleina gafatia o le a mafai ai ona sili atu le tautuaina o tatou tagata fa'atau i oloa e sili atu ona lelei ma sili atu le lelei o taimi e tu'uina atu ai.
E tusa ai ma la matou tautinoga i le gafataulimaina ma le tausiga o le siosiomaga, o le falegaosimea fou o le a faʻaalia ai le faʻaogaina o le malosi o le la ma le nofoaga e teu ai le malosi.O lenei fa'amoemoe e fa'amoemoe e tele sona sao i a tatou taumafaiga mo le fa'atumauina o le si'osi'omaga.E ala i le fa'aogaina o le malosi fa'afouina, matou te fa'amoemoe e fa'aitiitia a matou carbon footprint ma fa'alauiloa le fa'aogaina o tekonolosi lanu meamata i le vaega o gaosiga.
O a matou tupe faʻafaigaluega i lenei faʻavae fou o loʻo faʻaalia ai lo matou faʻaauau pea i le tuputupu aʻe, faʻafouina, ma le faʻaauau.A o matou agai i luma i lenei poloketi, matou te fiafia i avanoa o le a aumaia e faʻaleleia atili ai a matou oloa ofoina atu ma le faʻaogaina lelei.Matou te tulimatai atu e faʻasoa atili faʻamatalaga aʻo matou agaʻi atu i le faʻamaeʻaina ma le faʻauluina o lenei fale faʻaonaponei.

a

e


Taimi meli: Iuni-03-2024