Sauniga o le suatiaina o le eleele

Sauniga o le suatiaina o le eleele o le ofisa autu fou o le Huqiu Imaging

O lenei aso ua faailogaina ai se isi matati'a taua i lo tatou 44 tausaga o le talafaasolopito.Matou te fiafia lava e fa'ailoa le amataga o le galuega faufale o le matou ofisa ulu fou.

Sauniga o le suatiaina o le eleele1

O le sitaili o lenei tusiata e musuia e Fujian Tulou, o fale mataʻina ma faʻalavelave faʻapitoa na fausia e tagata o le nuu o Hakka i vaega maugā o le itu i sautesasae o Fujian agai atu i le faaiuga o le malo o Pese a Saina mai le 960–1279 TA.

O le matou tufuga sili na fanau mai i Fujian, o Mr Wu Jingyan, na ia suia lona malaetaalo a o laʻitiiti i se fausaga faʻataʻitaʻi i le lumanaʻi.

Sauniga o le suatiaina o le eleele2

Na ia tausia tulaga tutusa o le uluai sitaili, faia se laa i luma ma tuʻufaʻatasia i se faiga laʻititi, ma avea ai ma paleni lelei i le va o le aganuu a Saina ma Sisifo.

O lo matou ofisa autu fou o loʻo i Suzhou Science & Technology Town, tuaoi i le tele o faʻalapotopotoga suʻesuʻe lauiloa ma kamupani tekonolosi.Faatasi ai ma le aofaiga atoa o le fausiaina o le 46418 sikuea mita, o le fale e aofia ai 4 fogafale ma se pakaga pito i lalo.O le ogatotonu o le fale e omo, o le pito sili lea ona taua o Tulou.O le filosofia o le mamanu a Mr Wu o le faʻaauau pea o galuega aʻo aloese mai faʻamatalaga le manaʻomia.Na ia lafoaia le faʻaaogaina o pa fafo e masani ona vaʻaia, ma laa atu ma le lototele i luma e faʻanofo le togalaau i totonu, ma fausia ai se nofoaga masani mo a matou tagata faigaluega i totonu o le fale.

Sauniga o le suatiaina o le eleele3
Sauniga o le suatiaina o le eleele4

Sa matou maua le mamalu e faafeiloaia le pule sili ma sui o le malo o le Itumalo Fou a Suzhou e faatasi ma i matou i la matou sauniga o le suatiaina o eleele.

E maualuga lo latou faʻamoemoe i Huqiu Imaging, talitonu i lo tatou gafatia e faoa ai tuaoi fou o le falemaʻi.

Huqiu Imaging o le a avea lenei poloketi e fai ma a tatou laasaga e maua ai avanoa e aumaia e faiga faʻavae ma suiga o maketi, ma faʻaauau pea ona saofagā i le atinaʻeina o auaunaga tau fomaʻi.


Taimi meli: Tes-24-2020