Upacara peletakan tanah

Upacara peletakan batu pertama markas anyar Huqiu Imaging

Dina iki nandhani tonggak penting liyane ing sejarah 44 taun kita.Kita seneng ngumumake wiwitan proyek konstruksi markas anyar kita.

Upacara Peletakan Tanah1

Gaya arsitek iki diilhami dening Fujian Tulou, bangunan omah sing nggumunake lan insular sing dibangun dening anggota komunitas Hakka ing wilayah pegunungan ing provinsi Fujian kidul-wétan ing pungkasan Dinasti Song China saka 960–1279 Masehi.

Kepala arsitek asal Fujian, Pak Wu Jingyan, ngowahi papan dolanan bocah cilik dadi arsitektur canggih sing futuristik.

Upacara Peletakan Tanah2

Dheweke tetep aspèk harmonis saka gaya asli, njupuk langkah maju lan digabungake karo pendekatan minimalis, nggawe imbangan sampurna antarane Cina lan budaya Kulon.

Kantor pusat anyar kita dumunung ing Kutha Ilmu & Teknologi Suzhou, tetanggan karo akeh institusi riset lan perusahaan teknologi sing kondhang.Kanthi total area konstruksi 46418 meter persegi, bangunan kasebut dumadi saka 4 lantai lan parkir basement.Ing tengah bangunan kasebut kothong, yaiku aspek paling penting ing Tulou.Filosofi saka rancangan Pak Wu yaiku njaga fungsi nalika ngindhari rincian sing ora perlu.Panjenenganipun nilar nggunakake pager external umum katon, lan njupuk langkah kandel maju kanggo mindhah Taman nang, nggawe wilayah umum kanggo karyawan kita ing jantung bangunan.

Upacara Peletakan Tanah3
Upacara Peletakan Tanah4

Kita duwe pakurmatan kanggo nampani kepala eksekutif lan anggota pamaréntahan Distrik Anyar Suzhou kanggo gabung ing upacara groundbreaking.

Dheweke duwe pangarep-arep sing dhuwur ing Huqiu Imaging, percaya marang kemampuan kita kanggo ngrebut wates anyar industri medis.

Huqiu Imaging bakal njupuk proyek iki minangka watu langkah kita kanggo nangkep kesempatan sing digawa dening kabijakan lan owah-owahan pasar, lan terus kanggo kontribusi kanggo pangembangan industri layanan medical.


Wektu kirim: Dec-24-2020