DRY IMAGER
DRY IMAGER
FILM PROCESSOR

Napa PILIH KAMI?

Salah sawijining peneliti lan pabrikan peralatan pencitraan ing China

HQ-460DY Dry Imager

Imaging Medis

HQ-460DY Imager Garing

HQ-460DY Dry ​​Imager minangka prosesor film termo-grafis sing dirancang kanggo pencitraan radiografi digital.

DRY IMAGER HQ-762DY

IMAGER KERING HQ-762DY

HQ-762DY Dry ​​Imager minangka prosesor film termo-grafis sing dirancang kanggo pencitraan radiografi digital.

Babagan Kita

Huqiu Imaging (Suzhou) Co., Ltd.

Kita nawakake macem-macem produk kayata medis Imager Kering, prosesor film sinar-x, lan prosesor piring CTP lan liya-liyane. Duwe pengalaman luwih saka 40 taun ing pabrik peralatan pencitraan foto, produk wis entuk pangsa pasar sing dhuwur ing industri kasebut. Kita nampa ISO 9001 lan ISO 13485 sing diterbitake dening German TüV, prosesor film medis lan sistem pencitraan X-Ray seluler wis entuk persetujuan CE, lan prosesor piring CTP kita entuk persetujuan UL Amerika Serikat.

KATEGORI PRODUK

Salah sawijining peneliti lan pabrikan peralatan pencitraan ing China