HQ-460DY Imager Garing

HQ-460DY Imager Garing

Katrangan singkat:

HQ-460DY Dry ​​Imager minangka prosesor film termo-grafis sing dirancang kanggo pencitraan radiografi digital. 


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka siji-sijine imejan termal medis rekayasa domestik. Seri HQ-DY Dry ​​Imager nggunakake teknologi pencitraan termal langsung sing paling anyar sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kalebu CT, MR, DSA lan AS, uga aplikasi CR / DR kanggo GenRad, Orthopaedics, Imaging Dental lan liya-liyane. HQ-Series Dry Imager nyedhiyakake presisi kanggo diagnosis kanthi kualitas gambar sing luar biasa, lan nawakake katrampilan pencitraan sing terjangkau kanggo kabutuhan sampeyan.

- Teknologi termal sing garing
- Cartridge film mbukak awan
- Dulang kaping pindho, ndhukung 4 ukuran film
- Pencetakan cepet, efisiensi sing luwih dhuwur
- Ekonomis, stabil, andal
- Desain kompak, gampang dipasang
- Operasi sakcara maju, ramah pangguna

Panganggone

Imager garing seri HQ-DY minangka piranti output pencitraan medis. Direkayasa kanggo entuk kinerja sing optimal yen digunakake karo film kering medis merek HQ. Beda karo cara prosesor film sing lawas, imajine sing garing bisa dioperasikake kanthi awan. Kanthi ngilangi cairan kimia, teknologi pencetakan garing termal iki luwih ramah lingkungan. Nanging, kanggo njamin kualitas gambar output, aja nganti sumber panas, sinar srengenge langsung, lan asam lan gas alkali kayata hidrogen sulfida, amonia, belerang dioksida, lan formaldehida, lsp.

Spesifikasi

Teknologi Cetak

Film termal langsung (garing, mbukak awan)

Resolusi Ruang

320dpi (12,6 piksel / mm)

Resolusi Kontras Grayscale

14 bit

Baki Film

Rong baki pasokan, total kapasitas 200 lembar

Ukuran Film

8 "× 10", 10 "× 12", 11 "× 14", 14 "× 17"

Film sing ditrapake

Film Termal Kering Medis (basa biru utawa bening)

Antarmuka

10/100/1000 Ethernet Base-T (RJ-45)

Protokol Jaringan

Sambungan DICOM 3.0 standar

Kualitas Gambar

Kalibrasi otomatis nggunakake densitometer internal

Panel Kontrol

Layar Sentuh, Tampilan Online, Tandha, Kesalahan lan Aktif

Pasokan Daya

100-240VAC 50 / 60Hz 600W

Bobot

50Kg

Suhu Operasi

5 ℃ -35 ℃

Asor panyimpenan

30% -95%

Suhu Panyimpenan

-22 ℃ -50 ℃


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.