HQ-460DY Imager garing

HQ-460DY Imager garing

Pedaran pondok:

HQ-460DY Dry ​​Imager mangrupikeun prosésor pilem thermo-grapik anu dirancang pikeun pencitraan radiografi digital. 


Detil Produk

Tanda Produk

Éta mangrupikeun hiji-hiji mesin rekayasa termal médis direkayasa médis. Seri HQ-DY Garing Imager nganggo téknologi pencitraan termal langsung langsung pangénggalna anu cocog pikeun sababaraha aplikasi, kalebet CT, MR, DSA sareng AS, ogé aplikasi CR / DR pikeun GenRad, Orthopedics, Dental Imaging sareng seueur deui. The HQ-Series garing Imager ngahususkeun kana presisi dina diagnosis kalayan kualitas gambar anu luar biasa, sareng nawiskeun katéater Imaging anu mampu pikeun kabutuhan anjeun.

- Téhnologi termal garing
- Lampu sorot pilem beban siang
- Dulang dobel, ngadukung 4 ukuran pilem
- Kecepatan nyetak, épisiénsi anu langkung luhur
- Ékonomis, stabil, dipercaya
- Desain kompak, gampang dipasang
- Operasi lempeng ka hareup, ramah-pangguna

Pamakéan

Seri HQ-DY imager garing mangrupikeun alat kaluaran pencitraan médis. Dirékayasa pikeun ngahontal kinerja optimal nalika dianggo nganggo pilem garing médis HQ-mérek. Béda sareng cara lami prosesor pilem, imager garing urang tiasa dioperasikeun dina kaayaan cahaya panonpoe. Kalayan ngaleungitkeun cairan kimia, téknologi percetakan garing termal ieu nyata langkung ramah lingkungan. Nanging, pikeun mastikeun kualitas gambar kaluaran, punten ngajauhan sumber panas, sinar panonpoé langsung, sareng asam sareng gas basa sapertos hidrogén sulfida, amonia, sulfur dioksida, sareng formaldehida, jst.

Spésifikasi

Téknologi Cetak

Panas langsung (garing, pilem lampu beurang)

Resolusi Ruang

320dpi (12,6 piksel / mm)

Resolusi Kontras Grayscale

14 bit

Dulang Pilem

Dua baki suplai, total kapasitas 200 lambar

Ukuran Film

8 "× 10", 10 "× 12", 11 "× 14", 14 "× 17"

Pilem anu lumaku

Pilem Panas Termal Médis (basa biru atanapi jelas)

Antarbeungeut

10/100/1000 Basis-T Ethernet (RJ-45)

Protokol jaringan

Sambungan DICOM 3.0 standar

Kualitas Gambar

Kalibrasi otomatis nganggo built-in densitometer

Panél Kontrol

Layar rampa, Tampilan Online, Siaga, Sesar sareng aktip

Sasayogian tanaga

100-240VAC 50 / 60Hz 600W

Beurat

50Kg

Suhu Operasi

5 ℃ -35 ℃

Nyaring Asor

30% -95%

Suhu Panyimpenan

-22 ℃ -50 ℃


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.