DRY IMAGER
DRY IMAGER
FILM PROCESSOR

NAHA MILIH KAMI?

Salah sahiji panaliti ngarah sareng pabrik alat-alat pencitraan di Cina

HQ-460DY Dry Imager

Imaging Médis

HQ-460DY Imager garing

HQ-460DY Dry ​​Imager mangrupikeun prosésor pilem thermo-grapik anu dirancang pikeun pencitraan radiografi digital.

DRY IMAGER HQ-762DY

GAMBAR IMAGER HQ-762DY

HQ-762DY Dry ​​Imager mangrupikeun prosésor pilem thermo-grapik anu dirancang pikeun pencitraan radiografi digital.

TENTANG KAMI

Huqiu Imaging (Suzhou) Co., Ltd.

Kami nawiskeun rangkeian produk sapertos médis garing Imager, prosesor pilem sinar-x, sareng prosesor pelat CTP sareng seueur deui. Ngagaduhan langkung ti 40 taun pangalaman dina ngadamel alat-alat pencitraan poto, produk kami ngamankeun pangsa pasar anu luhur di industri. Kami nampi ISO 9001 sareng ISO 13485 anu dikaluarkeun ku TüV Jérman, duanana prosésor pilem médis sareng sistem citra X-Ray sélulér kami parantos kéngingkeun persetujuan CE, sareng prosésor pelat CTP kami parantos kéngingkeun persetujuan USA UL.

KATEGORI PRODUK

Salah sahiji panaliti ngarah sareng pabrik alat-alat pencitraan di Cina