СУВ СЛИКА
СУВ СЛИКА
ФИЛМОТ ПРОЦЕСОР

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Еден од водечките истражувачи и производители на опрема за сликање во Кина

Сува сликар HQ-460DY

Медицинско снимање

Сува сликар HQ-460DY

HQ-460DY Dry ​​Imager е термографски филмски процесор дизајниран за сликање со дигитална радиографија.

DRY IMAGER HQ-762DY

DRY IMAGER HQ-762DY

HQ-762DY Dry ​​Imager е термографски филмски процесор дизајниран за сликање со дигитална радиографија.

ЗА НАС

Huqiu Imaging (Suzhou) Co., Ltd

Нудиме низа производи како што се медицински сува сликар, процесор за рендген филм и процесор CTP плоча и многу повеќе.Имајќи повеќе од 40 години искуство во производство на опрема за фотографирање, нашите производи обезбедија висок пазарен удел во индустријата.Добивме ISO 9001 и ISO 13485 издадени од германски TüV, нашиот процесор за медицински филм и мобилниот систем за сликање со рендген добија одобренија CE, а нашиот процесор CTP плоча доби одобрение од УС во САД.

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

Еден од водечките истражувачи и производители на опрема за сликање во Кина