За нас

Профил на компанијата

Huqiu Imaging е еден од водечките истражувачи и производители на опрема за сликање во Кина.Формалното тело на нашата компанија беше Фабриката за фотографска опрема Huqiu, основана во 1976 година во Huqiu, градот Сужоу.Во 2002 година, основавме заедничко вложување за да ја формираме нашата сегашна компанија, Huqiu Imagin (Suzhou) Co., Ltd. Huqiu Imaging има повеќе од 30 инженери за истражување и развој, меѓу кои повеќето од нив се во нашата компанија повеќе од 10 години.

за-нас1

Нудиме низа производи како што се медицински сува сликар, процесор за рендген филм и процесор CTP плоча и многу повеќе.Имајќи повеќе од 40 години искуство во производство на опрема за фотографирање, нашите производи обезбедија висок пазарен удел во индустријата.Добивме ISO 9001 и ISO 13485 издадени од германски TüV, нашиот процесор за медицински филм и мобилниот систем за сликање со рендген добија одобренија CE, а нашиот процесор CTP плоча доби одобрение од УС во САД.

Huqiu во 2005 година го претстави мобилниот систем за рендгенска слика и високофреквентниот рендгенски радиографија, а машината за дигитална радиографија базирана на традиционалната техника на уредот за рендген во 2008 година. машина која ја прифаќа технологијата за сува термографија за да произведе висококвалитетни медицински слики за предните уреди за дигитално сликање како што се CR, DR, CT и MR.Лансирањето на медицинскиот сув филм Huqiu, кој е значително поеколошки и нечувствителен на светлина, означи пресвртница на нашиот пат да станеме уште поодржлива компанија притоа придонесувајќи за зачувување на животната средина.

Во 2019 година, направивме чекор понатаму во воведувањето на термички печатач со широк формат од серијата Elincloud EL дизајниран за инженерски цртежи.Ние го применивме нашето знаење во технологијата за термичко печатење за да создадеме печатач со план со голема брзина, кој не содржи мастило, прашина, без озон, овозможувајќи работна средина без загадување.

фабрика 4
фабрика 5
фабрика 6
фабрика 1
фабрика 2
фабрика 3
фабрика 7
фабрика 8
фабрика 9