Вести

 • Вработуваме!

  Меѓународен претставник за продажба (руски зборува) Одговорности: - Соработувајте со раководството за да ги интегрирате стратегиите за раст на територијата на ниво на група.- Одговорен за постигнување на продажба на производи на нови и воспоставени сметки за да се постигнат продажните цели и поголема пенетрација на пазарот....
  Прочитај повеќе
 • Медика 2021 година.

  Медика 2021 година.

  Медика 2021 се одржува во Дизелдорф, Германија оваа недела и со жалење објавуваме дека не можеме да присуствуваме оваа година поради ограничувањата за патување со Ковид-19.MEDICA е најголемиот меѓународен медицински саем каде се среќава целиот свет на медицинската индустрија.Секторските фокуси се медицинските...
  Прочитај повеќе
 • Церемонија на поставување на темел

  Церемонија на поставување на темел

  Церемонија на отворање на основата на новото седиште на Huqiu Imaging Овој ден означува уште една важна пресвртница во нашата 44-годишна историја.Возбудени сме што можеме да го објавиме почетокот на градежниот проект на нашето ново седиште....
  Прочитај повеќе
 • Huqiu Imaging на Медика 2019 година

  Huqiu Imaging на Медика 2019 година

  Уште една година на раздвижениот трговски саем Медика во Дизелдорф, Германија!Годинава го поставивме нашиот штанд во хала 9, главната сала за производи за медицински слики.На нашиот штанд ќе ги најдете нашите модели на печатачи 430DY и 460DY со сосема нов изглед, поелегантен и повеќе...
  Прочитај повеќе
 • Медика 2018 година

  Медика 2018 година

  Нашето 18-годишно учество на медицинскиот саем во Дизелдорф, Германија Huqiu Imaging ги прикажува своите производи на Медицинскиот саем во Дизелдорф, Германија, од 2000 година, со што оваа година 18-ти пат учествуваме на светскиот...
  Прочитај повеќе