Lajme

 • Investimi i Huqiut në projektin e ri: Baza e re e prodhimit të filmit

  Investimi i Huqiut në projektin e ri: Baza e re e prodhimit të filmit

  Jemi të emocionuar të njoftojmë se Huqiu Imaging po fillon një projekt të rëndësishëm investimi dhe ndërtimi: ngritja e një baze të re prodhimi filmik.Ky projekt ambicioz nënvizon përkushtimin tonë ndaj inovacionit, qëndrueshmërisë dhe udhëheqjes në industrinë e prodhimit të filmave mjekësorë...
  Lexo më shumë
 • Si funksionon një procesor filmi me rreze x?

  Si funksionon një procesor filmi me rreze x?

  Në fushën e imazheve mjekësore, procesorët e filmit me rreze X luajnë një rol vendimtar në transformimin e filmit të ekspozuar me rreze X në imazhe diagnostikuese.Këto makina të sofistikuara përdorin një sërë banjash kimike dhe kontroll të saktë të temperaturës për të zhvilluar imazhin latent në film, duke zbuluar delikatesën e ndërlikuar...
  Lexo më shumë
 • Filmi Mjekësor Dry Imaging: Revolucionues i imazhit mjekësor me saktësi dhe efikasitet

  Filmi Mjekësor Dry Imaging: Revolucionues i imazhit mjekësor me saktësi dhe efikasitet

  Në fushën e imazherisë mjekësore, saktësia dhe efikasiteti janë thelbësore për diagnozën e saktë dhe trajtimin efektiv.Filmi i imazhit të thatë mjekësor është shfaqur si një teknologji transformuese, duke ofruar një përzierje unike të këtyre cilësive thelbësore, duke e çuar imazhin mjekësor në lartësi të reja të performancës...
  Lexo më shumë
 • Eksplorimi i Avantazheve të HQ-460DY DRY IMAGER

  Eksplorimi i Avantazheve të HQ-460DY DRY IMAGER

  Në peizazhin dinamik të imazheve të kujdesit shëndetësor, imazheri i thatë mjekësor shquhet si mjete transformuese që riformësojnë mënyrën se si imazhet diagnostike përpunohen dhe printohen me efikasitet dhe saktësi.Me fokus në inovacionin, shkathtësinë dhe besueshmërinë, këto sisteme të avancuara të imazhit janë revolucion...
  Lexo më shumë
 • Përparësitë e përdorimit të imazherëve të thatë mjekësorë në imazherinë diagnostike

  Përparësitë e përdorimit të imazherëve të thatë mjekësorë në imazherinë diagnostike

  Në fushën e imazherisë diagnostike, imazherët e thatë mjekësorë janë shfaqur si një përparim i rëndësishëm teknologjik, duke ofruar një bollëk avantazhesh ndaj metodave tradicionale të përpunimit të filmit të lagësht.Këta imazherë të thatë revolucionarizojnë mënyrën se si prodhohen, ruhen dhe përdoren imazhet mjekësore, duke sjellë fort...
  Lexo më shumë
 • Huqiu Imaging Exploring Inovations në Arab Health Expo 2024

  Huqiu Imaging Exploring Inovations në Arab Health Expo 2024

  Jemi të kënaqur të ndajmë pjesëmarrjen tonë të fundit në ekspozitën prestigjioze Arabe Health Expo 2024, një ekspozitë kryesore e kujdesit shëndetësor në rajonin e Lindjes së Mesme.Arab Health Expo shërben si një platformë ku profesionistët e kujdesit shëndetësor, udhëheqësit e industrisë dhe novatorët bashkohen për të shfaqur avancimin më të fundit...
  Lexo më shumë
 • Imazhi i thatë Hu-q HQ-460DY: Një zgjidhje e imazhit mjekësor me cilësi të lartë dhe të përballueshme

  Imazhi i thatë Hu-q HQ-460DY: Një zgjidhje e imazhit mjekësor me cilësi të lartë dhe të përballueshme

  Jeni në kërkim të një zgjidhjeje të imazhit mjekësor me cilësi të lartë dhe të përballueshme?Nëse po, merrni parasysh imazherin e thatë HQ-460DY nga Huqiu Imaging, një studiues dhe prodhues kryesor i pajisjeve të imazhit në Kinë.HQ-460DY Dry ​​Imager është një procesor filmi termografik i krijuar për radiografi dixhitale...
  Lexo më shumë
 • Inxhinier i shërbimit të imazhit Huqiu në mision

  Inxhinier i shërbimit të imazhit Huqiu në mision

  Inxhinieri ynë i përkushtuar i shërbimit është aktualisht në Bangladesh, duke punuar ngushtë me klientët tanë të çmuar për të ofruar mbështetje të nivelit të lartë.Nga zgjidhja e problemeve te përmirësimi i aftësive, ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që klientët tanë të përfitojnë sa më shumë nga produktet dhe shërbimet tona.Në Huqiu Imaging, ne krenohemi me ju...
  Lexo më shumë
 • Huqiu Imaging & MEDICA ribashkohen në Düsseldorf

  Huqiu Imaging & MEDICA ribashkohen në Düsseldorf

  Ekspozita vjetore "MEDICA Ndërkombëtare e Spitalit dhe Pajisjeve Mjekësore" u hap në Düsseldorf, Gjermani nga 13 deri më 16 nëntor 2023. Huqiu Imaging shfaqi tre imazhe mjekësore dhe filma termikë mjekësorë në ekspozitë, e vendosur në stendën numër H9-B63.Kjo ekspozitë ka sjellë...
  Lexo më shumë
 • mjekësi 2023

  mjekësi 2023

  Ne jemi të emocionuar t'ju ftojmë në MEDICA 2023 të ardhshëm, ku do të shfaqim produktet dhe shërbimet tona më të fundit në stendën 9B63 në sallën 9. Mezi presim t'ju shohim atje!
  Lexo më shumë
 • Imazhuesit e thatë mjekësorë: Një gjeneratë e re e pajisjeve të imazhit mjekësor

  Imazhuesit e thatë mjekësorë: Një gjeneratë e re e pajisjeve të imazhit mjekësor

  Imazhet mjekësore të thata janë një gjeneratë e re e pajisjeve të imazhit mjekësor që përdorin lloje të ndryshme filmash të thatë për të prodhuar imazhe diagnostikuese me cilësi të lartë pa pasur nevojë për kimikate, ujë ose dhoma të errëta.Imazhet e thata mjekësore kanë disa përparësi ndaj filmit të lagësht konvencional...
  Lexo më shumë
 • Ne po punesojme!

  Përfaqësuesi Ndërkombëtar i Shitjeve (Fol rusisht) Përgjegjësitë: - Bashkëpunoni me menaxhmentin për të integruar strategjitë e rritjes së territorit në nivel grupi.- Përgjegjës për arritjen e shitjeve të produkteve në llogari të reja dhe të krijuara për të përmbushur objektivat e shitjeve dhe për një depërtim më të madh në treg.
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2