Imazhi i tharë
Imazhi i tharë
FILMI PROCESOR

PSE NA ZGJODHET NE?

Një nga studiuesit dhe prodhuesit kryesorë të pajisjeve të imazhit në Kinë

Imazhues i thatë HQ-460DY

Imazhe mjekësore

Imazhues i thatë HQ-460DY

HQ-460DY Dry ​​Imager është një procesor filmi termografik i krijuar për imazhe me radiografi dixhitale.

DRY IMAGER HQ-762DY

DRY IMAGER HQ-762DY

HQ-762DY Dry ​​Imager është një procesor filmi termografik i krijuar për imazhe me radiografi dixhitale.

PËR NE

Huqiu Imaging (Suzhou) Co., Ltd

Ne ofrojmë një gamë produktesh të tilla si Dry Imager mjekësor, procesor filmi me rreze x dhe procesor të pllakave CTP dhe më shumë.Duke pasur më shumë se 40 vjet përvojë në prodhimin e pajisjeve të foto-imazhit, produktet tona kanë siguruar një pjesë të lartë të tregut në industri.Ne morëm ISO 9001 dhe ISO 13485 të lëshuar nga TüV gjermane, si procesori ynë i filmit mjekësor ashtu edhe sistemi i imazhit të lëvizshëm me rreze X kanë marrë miratimet CE dhe procesori ynë i pllakave CTP ka marrë miratimin e USA UL.

KATEGORITË E PRODUKTEVE

Një nga studiuesit dhe prodhuesit kryesorë të pajisjeve të imazhit në Kinë