Ceremonia e themelimit

Ceremonia e fillimit të selisë së re të Huqiu Imaging

Kjo ditë shënon një tjetër moment historik të rëndësishëm në historinë tonë 44 vjeçare.Jemi të emocionuar të njoftojmë fillimin e projektit të ndërtimit të selisë sonë të re.

Ceremonia e themelimit1

Stili i këtij arkitekti është frymëzuar nga Fujian Tulou, ndërtesat mahnitëse dhe izoluese të banimit të ndërtuara nga anëtarët e komunitetit Hakka në zonat malore të provincës juglindore Fujian drejt fundit të dinastisë Kineze Song nga 960-1279 pas Krishtit.

Arkitekti ynë kryesor i lindur në Fujian, Z. Wu Jingyan e ktheu sheshin e tij të lojërave të fëmijërisë në një arkitekturë të fundit futuriste.

Ceremonia e themelimit2

Ai ruajti aspektet harmonike të stilit origjinal, bëri një hap përpara dhe e kombinoi atë me një qasje minimaliste, duke e bërë atë një ekuilibër të përsosur midis kulturës kineze dhe perëndimore.

Selia jonë e re është e vendosur në Suzhou Science & Technology Town, fqinj me shumë institucione të njohura kërkimore dhe kompani të teknologjisë.Me nje siperfaqe totale ndertimi prej 46418 m2, pallati perbehet nga 4 kate dhe nje parking ne bodrum.Qendra e ndërtesës është e zbrazët, e cila është aspekti më i rëndësishëm i Tulou.Filozofia e dizajnit të Z. Wu është të ruajë funksionalitetin duke shmangur detajet e panevojshme.Ai braktisi përdorimin e gardheve të jashtme që shihen zakonisht dhe bëri një hap të guximshëm përpara për të zhvendosur kopshtin brenda, duke krijuar një zonë të përbashkët për punonjësit tanë në zemër të ndërtesës.

Ceremonia e themelimit3
Ceremonia e themelimit4

Ne patëm nderin të mirëpresim shefin ekzekutiv dhe anëtarët e qeverisë së Qarkut të Ri të Suzhou për t'u bashkuar me ne në ceremoninë tonë të themelimit.

Ata kanë shpresa të mëdha në Huqiu Imaging, duke besuar në aftësitë tona për të kapur kufijtë e rinj të industrisë mjekësore.

Huqiu Imaging do ta marrë këtë projekt si gurin tonë për të kapur mundësitë e sjella nga ndryshimet e politikave dhe tregut dhe do të vazhdojë të kontribuojë në zhvillimin e industrisë së shërbimeve mjekësore.


Koha e postimit: Dhjetor-24-2020